Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

595 berichten op 119 pagina's
Christine Sluysmans
02-03-24 15:43:48
Net twee prachtige hart-kussentjes mogen ontvangen! Uitgepakt met tranen in mijn ogen. Geweldig vind ik het dat jullie vrijwilligers dit voor mij gemaakt hebben en ook nog een heel lief kaartje erbij. Ik mocht ook nog mijn favoriete kleuren uitkiezen. Ze zijn zo mooi geworden en inderdaad een troost in deze pittige tijden. Ik vond jullie site per toeval maar zal de mammapoli van Flevoziekenhuis op hoogte brengen van jullie fantastische stichting, mochten ze jullie nog niet kennen. Heel veel dank! Lieve groet Christine
Ineke Overzee
02-03-24 10:49:23
Met 1 week al een kussentje ontvangen in mijn lievelingskleur. Was mijn kussentje wat ik 8 jaar geleden had bij mijn 1e operatie kwijt geraakt tijdens mijn vakantie.
Gelukkig de website van heartpillow gevonden en 1 besteld die nu klaar ligt voor mijn aanstaande operatie.
Lieve vrijwilligers hartelijk dank ❤️
Kim Koster
29-02-24 17:19:16
Via via gehoord over Heartpillow.. Contact opgenomen gevraagd of ze mij konden helpen met 2 kussentjes en binnen een week had ik ze al in huis💛 Echt super dankjewel jullie maken echt een verschil❤️
Chantal Peters
27-02-24 22:19:39
Na een preventieve borstoperatie met reconstructie,een kussen ontvangen,die een nichtje voor mij had uitgekozen. Super fijn,geeft erg veel verlichting.
Ben erg blij met dit lieve gebaar!
tineke kras
24-02-24 23:27:07
Drie jaar geleden zelf een kussentje ontvangen. Een heel lief gebaar en steuntje ‘in de rug’. Nu weer aangevraagd voor mijn vriendin en geliefde. (Borstkanker treft ons dus weer). Wederom een prachtig kussentje gekregen. Wat een goed werk doen jullie.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram