Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

525 berichten op 105 pagina's
Debbie Sabel
30-09-23 13:53:09
Ik kreeg de heart pillow aanbevolen door en vriendin en tevens lotgenoot.
Ik vertelde haar dat met auto rijden de riem pijn deed op mijn borst, zij vertelde van stichting heart pillow en van het kussen.
Ik heb mij zelf dit kussen bestelt en binnen 2 dagen had ik een mooi heart pillow in huis. Super blij mee. Nu kan ik zonder pijn en irritatie, auto rijden met dit prachtige heart pillow tussen de auto riem in en mijn borst.
Dankjewel. En ga vooral door met deze geweldige stichting.
Nynke Douw
28-09-23 21:43:04
Via de facebookpagina borstkanker lotgenoten gelezen over deze mooie kussentjes. Ik had ruim een week daarvoor een borstbesparende operatie gehad. Heb er 2 met vrolijke kleuren besteld. Heb veel last van de oksel, en heb hier steun aan. Ook tijdens het slapen.
Ik ben blij dat dit op mijn pad kwam.
Leuk dat er een persoonlijke kaart bijzat en het werd heel snel bezorgd.
Zeker een aanrader.
Angelique Maanders
26-09-23 14:19:57
Voor mezelf heb ik dit kussentje besteld. 1 week voor de operatie hoorde ik van heart pillow. 2 dagen na de operatie werd het al bezorgd. Ik had mijn wensen doorgegeven, toch was het een verrassing wat ik zou krijgen. En het paste precies bij mij. Ik draag het nu continue omdat het goed voelt en veel minder druk onder de oksel geeft. Het zit erg fijn. Ik ben heel blij met dit kussentje en met de manier van bestellen, leveren en dragen. Ik wil het iedereen aanbevelen, het is een mooi cadeau voor mensen met borstkanker. Een liefdevol, persoonlijk maar vooral praktisch erg fijn.
Chantalle Franken
26-09-23 10:50:37
Een hartverwarmend kussentje! Voor mijn schoonzus heb ik een kussentje besteld voor na de borstamputatie. Een geschenk, want de Heart Pillows zijn ontzettend mooi geworden. Ook door het persoonlijk kaartje en de zorg die jullie erin hebben gestopt.
Het kussentje biedt uitkomst om 's nachts te slapen of om op de bank te liggen. Ook als je als passagier in de auto zit, dan snijdt de gordel niet.
Geweldig initiatief en fijn dat jullie dit mogelijk maken!
Maartje Creemers
25-09-23 21:20:19
Wat een geweldig initiatief heart pillow! Voor een vriendin dit kussen besteld. Wat een warme en persoonlijke benadering. Met de wensen van de kleuren die ik graag zou zien gingen ze direct aan de slag. En wat is het een prachtig hart geworden! Letterlijk een hart onder de riem. Het is een praktisch en hartverwarmend kado voor lichamelijk ongemak te verlichten en emotionele ondersteuning!
Alles wat je in een moeilijke tijd aan iemand kan schenken tijdens de strijd tegen deze ziekte!
Dank dat jullie dit mogelijk maken!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram