Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

646 berichten op 130 pagina's
Nicole Janssen
18-06-24 16:59:44
Wow, wow, wow. Een prachtig initiatief. Dank jullie wel voor een liefdevol gebaar, een handgeschreven kaart, een prachtig kussen en een steun in deze tijd.
Mijn lieve vriendin heeft dit voor mij geregeld en ik ben oprecht geroerd. Donatie komt jullie kant op, zodat anderen ook geholpen kunnen worden.
XXX Nicole
Marga Weggemans-Kuntz
17-06-24 20:35:24
Vandaag mijn vrolijke retro-kussentjes ontvangen. Na 2 jaar geleden een dubbelzijdige borstamputatie te hebben gehad, bewaarde ik de heart pillows. Recent moest ik een zware longoperatie ondergaan, en kwamen ze weer van pas. Gelukkig kan ik nu weer even vooruit dankzij dit top initiatief!
Mariël
16-06-24 05:39:21
Wat een supersnelle service! En wat een mooi initiatief. Dank aan alle vrijwilligers!
Syl Korthagen
15-06-24 13:57:46
Vandaag mijn heart pillow mogen ontvangen. Supermooi dit paarse hart💜Ik heb deze stichting nu ook in mijn hart gesloten! Dank jullie wel. En ik zet jullie op mijn donatielijstje! Ik kijk ook reikhalzend uit naar publicaties op FB dat jullie weer vlaggenlijnen beschikbaar hebben!
Jullie zijn voor mij echt toppers want dit hart maakt het voor mij wat makkelijker om met de gevolgen van mijn borstkanker om te gaan!
Aranka Wessels-Koning
11-06-24 18:27:35
Vandaag werden de door mij bestelde kussentjes afgeleverd bij mijn zus die ze binnenkort kan gaan gebruiken. Ze is er super blij mee. De kussentjes zien er prachtig uit, de persoonlijke kaart maakte het helemaal af. Dank je wel voor dit initiatief en de fantastische snelle en vriendelijke service. Ben super blij dat ik hierdoor iets kon doen voor mijn zus.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram