Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

445 berichten op 89 pagina's
Narda van Lochem-Pilouw
20-03-23 16:29:40
Lieve Renée en medewerksters. Omdat ik op 15 maart jl een borstsparende operatie zou ondergaan, heb ik op de valreep een Heart Pillow besteld. Vlak voor de operatie ontving ik het vrolijk gekleurde kussentje! En tot mijn grote verrassing bracht mijn man na een lotgenotenbijeenkomst in inloophuis Pisa (Hoorn) een kussentje mee op de avond dat ik zelf een kussentje besteld had. Ik heb er nu dus twee die ik gebruik in bed, in de auto of gewoon als ik lekker in mijn relaxstoel zit. Dank jullie wel voor jullie betrokkenheid. Het persoonlijke kaartje van Renée deed mij goed. Liefdevolle groet van mij en veel succes met jullie mooie werk.
Mariëlle Adriaansen
12-03-23 23:08:42
Lieve Renée & alle andere Lieve vrijwilligers,
Een week terug heb ik mijn Haert Pillow ontvangen,een ontzettend mooi exemplaar in prachtige kleuren waar ik van hou,dank daarvoor! September dit jaar zal het 3 jaar worden dat ik de kwaadaardige tumor bij mezelf ontdekt heb. Gelukkig meteen actie ondernomen en ruim een maand later (okt 2020) een bb operatie ondergaan. Gezien mijn jonge leeftijd destijds (red. 38jr) ook nog een maand lang bestralingen als booster. Helaas heb ik daar anno vandaag nog steeds de lasten van 🥲 waardoor ik ook lid ben geworden van een hele fijne FB pagina,waarbij ik het prachtige bericht voorbij zag komen betreft Heart Pillow. Nooit eerder iets van of over gehoord, maar ik hoop dat het mij net als vele anderen zal ondersteunen in de wellicht moeilijke strijd alsook daarna ✨️🕯😘💋 Never give up,together we stay strong! Gr Mariëlle
Ellen Sikkema
11-03-23 20:20:06
Ik mocht vandaag het mooie hartvormige kussentje ontvangen. Een beauty 🖤🤍
Heel blij mee!
Dankjewel Renée..
Xiufang Lin
11-03-23 15:25:03
Wat super mooi initiatief. Ik heb een kussen voor mijn buurvrouw besteld, binnen een week gekregen, fijne en snelle communicatie en kon zelf aangeven wat voor kleuren etc ik wilde. Heel mooi! Buurvrouw is er erg blij mee. Bedankt!!
Angélika Leentfaar
11-03-23 14:25:04
Lieve Renée en alle andere lieverds, die aan mijn heart pillows hebben gewerkt,

Dank jullie wel!! Ik heb even heel hard staan huilen. Wat zijn ze prachtig geworden. En wat ga ik ze koesteren vanaf volgende week in het ziekenhuis. Duizendmaal dank!! ❤❤🙏🏻

Lieve groetjes,
Angélika
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram