Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

233 berichten op 24 pagina's
Greta Swart
25-10-21 19:22:18
Dinsdagavond 19 oktober 2 kussentjes besteld voor mijn operatie van donderdag 21 oktober. Dezelfde avond een mail met verder info mbt bestellen en levering. Super geregeld. Zoals in de mail toegezegd werden de kussentjes op zaterdag 23 oktober geleverd. Het zijn mooie kussentjes geworden en ik vind ze fijn om te gebruiken. Ik doe hierbij een oproep aan sponsoren om deze stichting te ondersteunen zodat ze hun werk kunnen voortzetten en een steun zijn voor mensen die het nodig hebben. Heart Pillow bedankt voor je kussentjes. Succes met jullie liefdevol werk.
Sabrina Jansen
25-10-21 09:10:26
Heel hartelijk bedankt voor het fijne contact, snelle levering en prachtige kussentjes. Ik hoop er veel comfort van te ondervinden.
Anny van Deursen-Scheepers
20-10-21 11:43:34
Door vrienden van ons, werden wij geattendeerd op jullie geweldige organisatie.
wij hebben voor een 2-tal 'gedupeerden' voor elk 2 kussentjes besteld. Uit hun reactie: 'ontzettend bedankt !!!', wat een geweldige (onder)steun(ing). Ook de uitvoering werd alom gewaardeerd. Omdat beiden nog een operatie wacht, verwachten zij, dat het een fijne hulp zal zijn. Ook veel waardering voor de uitleg en de uitvoering. Andermaal hééééééél hartelijk dank.
Ben Lassing
18-10-21 12:05:14
Wat een geweldig initiatief om zoiets als de Heart Pillow te bedenken. Als man heb ik onlangs een uitgebreid okseltoilet gehad als onderdeel van voortgaande uitzaaiing van melanomen. Aanvankelijk in de bovenbuik maar langzaam naar boven opkruipend. De Heart Pillow is een geweldig goede opvulling om oedeem en zwelling te voorkomen. Het voelt ook lekker en inmiddels heb ik er gewoon behoefte aan zo'n pillow onder mijn oksel te dragen en er ook mee te slapen. Het is inmiddels mijn 'Heartsvriendin' geworden... Ik ben ermee in contact gekomen door de mammacareverpleegkundig­e in het VU te Amsterdam. Ook de website ziet er netjes verzorgd, compleet en gestructureerd uit. Complimenten! Ga door met dit initiatief; jullie doen er veel mensen een groot plezier mee.
Marja Veenstra
17-10-21 16:37:29
Lieve dames.
Heel erg bedankt voor de 2 kussen. Ik heb in januari 2020 een borstamputatie gehad. Had toen een kussen van de mamacareverpleegkundige gekregen. Die optimaal gebruikt. Het voelt gewoon prettig al je een kussen onder je oksel heb. Ik kan er eigenlijk niet meer zonder.
Manuela Hermans
15-10-21 16:35:47
Ik heb het prachtige kussen gekregen via een vriendin die net als ik een borstamputatie met reconstructie heeft ondergaan. Ik ben er erg blij mee. Het helpt om een goede houding te hebben bij het zitten en liggen. Je arm trekt dan niet zo aan je borstspier. Ik slaap er zelfs mee en het ziet er ook nog vrolijk uit! Iedereen zou blij zijn met zo'n kussen!
N B
15-10-21 13:07:31
Heel erg bedankt voor de prachtige kussens en jullie prachtige initiatief! Ik wens iedereen zo'n kussen toe
Simone Dijkstra
15-10-21 09:25:16
Voor mijn borst operatie kreeg ik een tip van een collega over Heart Pillow. Ze was dit tegen gekomen. Een paar dagen voor mijn operatie de kussen besteld en wat een snelle service en soepele fijne communicatie met René. Doordat ik al snel werd geopereerd en de kussen wat laat had besteld hebben ze er alles aangedaan dat ik hem zo snel mogelijk zou krijgen en dat is gelukt. Super bedankt hiervoor en wat heb ik een profijt van deze kussen. Vind hem echt fijn.

Bedankt!
Ramona Dolron
14-10-21 13:38:30
Onlangs twee mooie heartpillows mogen ontvangen. Helemaal blij mee ze doen goed hun werk. De communicatie met Renée verliep soepel, vlot en zeer vriendelijk. De mooie stichting heb ik gesteund door een extra bijdrage.
Aan iedereen van de stichting een warme groet,
Ramona
Marijke Van Hilst
10-10-21 23:48:38
Zo ongelofelijk lief! Mijn moeder was plotseling overleden en Renee en haar team zorgde er voor dat ik twee zwarte harten kreeg voor de crematie. Ik ben ze heel dankbaar!
Veel liefs voor jullie team! 💖💖💖💖
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram