Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

626 berichten op 126 pagina's
Marjo M
12-04-24 19:37:40
Heel veel profijt gehad van het kussen. Onder mijn arm maar ook in bed om mijn bovenarm op te leggen en zelfs achter mijn rug bij het prille op mijn zij slapen na de operatie. Nu voor een vriendin besteld met dank voor de super liefdevolle benadering van jullie stichting!
Tinet van Dijk
12-04-24 11:11:58
Ongeveer 2 weken geleden heb ik een mooi heart pillow kussen mogen ontvangen. Vorige week ben ik geopereerd en wat heb ik veel profijt en gemak van dit kussen. Het geeft me veel steun onder mijn arm, waardoor ik mijn schouder kan ontspannen zonder dat mijn arm tegen de wonden schuurt. Dit zorgt er dus ook voor dat ik geen overbelasting/­verkramping in mijn schouder krijg. Echt heel erg fijn dit kussen.
Ook de service vanuit deze stichting is super. De dag dat ik dit kussen bestelde, werd deze dezelfde avond ook al gemaakt. En twee dagen later had ik het kussentje al in huis met een persoonlijk, handgeschreven kaartje er bij. Echt super! Ga vooral door met dit super goede en vooral waardevolle werk!
Miriam van Heijst
07-04-24 12:46:49
Vandaag mijn vrolijke kussentje ontvangen, helemaal naar mijn wens. Ik hoop erop dat deze mij vrolijkheid en steun geeft na mijn operatie op 16 april a.s.. Ik heb ook een post op Facebook geplaatst over Heart Pillow.
Karin Herscheid
06-04-24 15:50:21
Vandaag mijn kussen mogen ontvangen… wat is hij mooi ❤️
Nu al zo blij en hopelijk gaat hij me veel steun geven na mijn operatie van 10 April.
Nogmaals dankje wel hoop ook dat jullie meer bekendheid krijgen dat verdienen jullie dubbel en dwars
Monique van den Heuvel
06-04-24 15:33:10
Vandaag heb ik de Heart Pillow kussentjes ontvangen. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar en weet zeker dat ik veel steun krijg van deze prachtige kussentjes na mijn operatie op 19 april. Hopelijk krijgen jullie ook in de toekomst de steun die jullie verdienen om nog veel meer mensen blij te kunnen maken.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram