Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

192 berichten op 39 pagina's
Randy Regterink
17-07-21 18:38:10
Via een lotgenoot kwam ik bij deze fijne mensen terecht. Ik dacht bij mijn operatie deze niet nodig te hebben, maar op een pagina met lotgenoten hebben ze mij toch aangemoedigd het te gebruiken. Hierdoor heb ik ze erg laat besteld. Maar binnen 4 dagen had ik ze al binnen, en dus ruim op tijd voor mijn operatie over een paar dagen. En wat zijn ze ontzettend mooi geworden!
Ik wil Renée en zijn team echt bedanken. Want wat een warm contact en medeleven heb ik van hun ervaren!
Dus bij deze nogmaals, bedankt! Voor de prachtige kussentjes, voor jullie inzet en wat jullie doen en voor het fijne contact.

Lieve groet,
Randy.
Krishna Rutten
10-07-21 13:44:00
Wat zijn ze mooi geworden!!
En wat was mijn moeder verrast en geëmotioneerd erdoor.
Toevallig gisteren geen goede berichten van labonderzoek na de operatie, dus harten hadden op geen beter moment kunnen arriveren. Een echt hart onder de riem kreeg ze vandaag. Superbedankt! Echt heel fijn warm contact met Renee en chapeau voor iedereen die mee helpt. Top!
Katrien Pouls
10-07-21 12:10:27
Ik hoorde via een vriendin over de stichting en de kussentje. Het contact met de stichting was ontzettend fijn. Het contact was persoonlijk, meedenken en betrokken!! Heel fijn in deze lastige periode. Hartverwarmend om te zien hoe de groep vrijwilligers zich inzet. Ontzettend bedankt. Mijn moeder ontvangt ze morgen en ik weet zeker dat ze er blij mee gaat zijn.
gr Katrien
Gentille Boijmans
09-07-21 05:38:59
We hadden via via gehoord van dit prachtig concept. De service die we mochten ervaren met Renée was hartverwarmend. We hebben de kussentjes geregeld voor een lieve collega en zij zal zaterdag aanstaande worden verrast. Na onze aanvraag zijn we binnen een paar dagen liefdevol geholpen vis het mailverkeer. Chapeau voor deze mensen die daadwerkelijk een hart 💖 onder de riem steken voor mensen te ondersteunen na een borstoperatie.
We wensen jullie heel veel liefde toe in het werk en dat er meer mensen hiervan mogen genieten.
Carlijn Draibas
08-07-21 11:25:33
Wat een mooie kussentjes heb ik vandaag ontvangen. Morgen word ik geopereerd en ze zijn dus precies op tijd, en dat terwijl ik ze pas een week geleden aangevraagd had. Wat een service!! Super bedankt 😘
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram